fideliwall

Alla inlägg under december 2013

Av Fideli Wall - 14 december 2013 14:37

I Torsdags (. . .tror jag) så var jag i stan med Tove!! Jag hade jättekul, och vi skulle leta lite julklappar men det gick inte så bra haha, det var nog bara jag som hittade till mig själv skule jag tro!! ;)

Här är grejorna jag köpte iallafall:

   

Nya Never Denim byxor. (Mina gamla var förövrigt huur trasiga som helst haha så jag behövde mer eller mindre nya) Dom är från Bikbok och kostade 500 :D

   

En Galaxy tröja som jag har letat som en tok efter och hittade äntligen den!! Det fanns bara två stycken kvar en i xs och en i Medium!! Jäääävlar va lycklig jag blev när jag hittade den!! Den är så sjuuuukt snygg (tycker jag) och ett plus är ju att Felix i The Fooo har den ;)

 

Haha Babe ;)


Jag slutade nyss kolla på Musikhjälpen, då The Fooo var där!! Alltså jag kan inte beskriva hur glad dom grabbarna gör mig alltså!! Dom avslöjade också att dom kommer ha en konsert i Göööteborg den 25 april!! Och ni kan ju bara gissa vem som vill dit som en jävla apa!! MEN ALLA KOMPISAR TYP DISSAR MIG HAHA!!! Jag vill supergärna dit och jag ska försöka hitta nån liten filur att gå med!! Jag har ju fortfarande ingen att gå på One Direction med :/ Men det fixar sig sääkert!! :)


Nuni så ska jag städa på mitt rum! Och sen ska jag slå in lite Julklappar, packa lite grann till Irland (Som är om 5 dagar Miihihihihi) Och pynta våran gran med Rosa julgranskulor haha!! (Yes my Mom is craZy i know!! Men det kommer bli sjukt coolt hoppas jag!! :D

Så då blire förhoppningsvis lite mer "tagga till Irland jul känsla"!! Hahah Hoppas de som min lillsyrra skulle sagt haha :)

Pööössss Ha en sjukt bra lördag :)

 

Av Fideli Wall - 13 december 2013 21:56

Idag äre den 13:e december, vilket betyder Lucia!! Imorse gick jag upp vid kvart över fem för att börja skolan klockan sju!! Herregud, det var skit tidigt och jag som är världens morgonmänniska kan inte förstå att jag säger det här men, det var inte så svårt att gå upp imorse! Haha alltså nej det var inte alls svårt, jag var inte speciellt trött eller så heller, fast det är ju nu man börjar märka att jag gick upp såpass tidigt höhö ;)

Luciatåget gick iallafall asbra tycker jag! Vi var runt kanske mellan 80 & 90 pers som var med i Luciatåget!! Det var riktigt mäktigt att stå där också. I våran stora aula inför vääldigt många människor!! Vi körde med Luciakören på två tillfällen första var på morgonen typ 8:15 >.< Och sen det andra var 9:15!! Och på det 9:15 var alla som man liksom visste vilka dem var på!! Alla var där då haha. Typ klassen, paralellklasserna och folket  samma korridor som oss och allmänt folk som man ser ofta i skolan haha!! Men jag kan inte säga att jag var speciellt nervös heller!! Allså once in a lifetime liksom haha!! Men jag var inte alls nervös vilket var väldigt bra.. Dock vare riktig jävla syrebrist i Logen xD

På det första Tåget så var det 2stycken som svimmade (pga syrebrist) och på det andra var det 9 stycken!! Haha alltså det var typ hemskt!! Man såg bara fler och fler tjejer blåsa ut sit ljus och sätta sig ner!! Aja meen nu äre över iallafall, Men det kommer bli tomt utan Luciakören och alla dom tillfällena som man har gått ifrån lektionen för att gå på luciakören liksom haha!! Riktigt tomt!! Menmeeeen det var en häftig upplevelse iallafall :)

Min kompis filmade allt haha!! Det var supergulligt av henne att filma i hela 35 minuter haha!! Tack till dig Daniella för det!! :*

 

Här é vi ;)


HAR NI HÖRT THE FOOO´S NYA JULLÅT FÖRESSTEN?? DEN ÄR SÅÅ JÄVLA BRA!! Jag brukar typ aldrig gilla Julsånger (Förutom typ Misteltoe och All i want is you med Justin Bieber höhö) Men den här . . Asså jääääävlar!! Jag fick typ en chock liknande sak näår jag lyssnade på den första gången imorse!! Jag har typ aldrig fått den bilden av grabbarna!! Det låter ju jätte mysko eftrsom att dom är mina idoler men asså det var en vändning i låtstilen typ!! Tänk er typ Kangaroos och Man Over Board, och sen så jämför ni med den här!! Det blir en regäl vändning!! Men "Chocken" Var typ världens posetiviskatiskatiska eller nåt hahahah (Jag är för trött tror jag hahah) 

Aja men jag tycker att ni iallafall kan ta en titt på låten :* 

Den är bäst okeej!!!!


Påtal om ingeeet, så åker jag till Irland om. . . .för når dagar för att hålla reda på HUR nåra dagar det faktiskt är!! Nä men jag åker på Onsdag, fast då åker jag till Stockholm och sover på hotell för att ja ska slippa gå upp vid typ 4 på torsdags morgonen för att åka med flyget som går vid typ 8:40. . För jag bor ju i Örebro yanno ;)

Men det är så sjuuukt!! Det ska bli så jävla (rent utsagt) kööööööul!! mmmahahahah va kul det ska bliii!!!

jbfhföjgolgjmsöjöfihugnbjgnofkdludufrbgjbj


Idag gjorde jag klart mitt sista prov för i år!! Så skönt, men dock så hann jag inte göra klart det (men det var inte mycket kvar att göra :( och sen så blev min lärare assur för att jag hade fel på nåra uppgiter!! Idiot!! Man blir ju inte precis glad när en lärare som man har i ett av sina favoritämnen (Engelska i det här fallet) Sitter och rättar och blir asförbannad över att man har nåra skitfel på ett skitprov och är stressad på sammagång!! Baaaajs!! Alltså gud förlåt för det jätte oseriösa inlägget men jag blir så förbannad bara!!! Jajajajajaaa Whatever nu ska betygen snart vara satta och jag känner att "Visst jag har gjort så bra jag kunnat men nästa år kan jag ta och lämna in ALLA uppgifter som ska in ;)" För det har jag tyvärr inte gjort på den här terminen, och sen så har jag varit sjukt vääldigt mycket också!! Ovanligt mycket!! Och då kommer man ju efter i det också :(

Meeeen nej nu ska jag sluta vara så äckligt negativ i allt som jag kan komma på!!

JAG VILL HA GOOODIS!!! MWIIIIIIIH 


Av Fideli Wall - 12 december 2013 21:03

Imorgon så är det fredag den 13:e! Det är också den 13:e december, alltså Lucia!! Luciatåg på skolan?som jag är med i.. Något kommer säkert gå fel hahah!! Jag hoppas verkligen att allt går bra!!!
Jag måste gå och lägga mig typ nu för jag börjar klockan 7 imorgon bitti!! Helt sjukt att jag börjar då menmen om jag har gett mig in i det så får jag tåla tiderna också. ;) första luciatåget börjar 8:15 och då kör vi för 400 pers, och sen 9:15 då kör vi för 400 till!! Helt sjukt!! Nurå äre bara att börja tagga tills om några timmar!! Puss & Godnatt <3

Av Fideli Wall - 8 december 2013 18:28

Hej påer!! Syrran var hemma nu i helgen och vi bestämde oss för att göra en liten video på där vi svarar på dom frågor som vi hade fått på Ask!! Vi gjorde det och jag har suttit och redigerat videon hela kvällen och blev klar med den för kanske fem minuter sen!! Vi båda är nöjda med videon så det är ju gryymt!!

Kolla gärna på videon!! Och kolla i HD


Enjoy haha ;)

Av Fideli Wall - 7 december 2013 20:37

Jag vettefan vare é med mig? Eller jo egentligen så gör jag det men, okej jag ska inte vara sån som sitter och tror på saker så men sist jag var sjuk så hade jag ju ont i magen när jag vaknade tidigt på morgonen, och sen tänkte jag när jag skulle somna om att "Okej nu så kan jag snälla få allt det sjuka som jag kommer få innan Irland, nu på eng gång så jag inte blir sjuk när jag ska dit" Och sen somnade jag. . .när jag vaknade igen så brukar man ju må lite bättre men jag gjorde inte det. Nej utan jag hade fått feber och huvudvärk!! Då trodde jag lite på det menmen!!

och sen i fredags så fick jag gå hem lite tidigare från skolan för att jag inte mådde bra. . .Sen senare så mådde jag prima, Imorse mådde jag också bra men jag var typ lite yr! :/ och som ni redan har kunnat gissa så mår jag inte bra nu heller!! ALLTSÅ VAD ÄR DET MED MIG??? Jag är ju tammefan sjuk hela tiden ju!!


Idag så Var jag på stan med Alice!! En tjej som jag har känt i 6 år!! Min Gröt Hahah!! I had a fun time okay!! Vi har varken träffats eller pratat (av en anledning som är. . .ja lite komplicerad) på typ 4:a månader så jag har ju såklart saknat henne supermycket!! Vi snackade om The Fooo en hel del, och det är jag så glad över! Eller asså nej int över att vi snackade om The fooo eller jo det också men det jag menade var att jag är så glad över att hon också är Foooer, så att det inte bara finns haters överallt!! Och sen att jag har känt henne ett tag också. Det är superduperskitmegaaskul (Haha wtf?!)


Hon kom hit vid 12 med buss och då stod jag där och väntade på henne!! Sen fick jag en kram (!) som jag saknat väldigt mycket!! Sen skattade vi, sen gick vi på stan och flummade, sen visade jag mitt hem för henne för första gången, sen åt vi på subway (Alltså det och Ben & Jerrys är livets godaste haha), Sen skrattade vi och filmade lite, och flummade runt i olika butiker och letade efter The fooo kläder hahaha och tro det eller ej men vi hittade faktiskt nåra xD

Jaja ni försår, jag har haft en jättebra dag!! Hoppas hon också hade det ;)


Nu ligger jag här i min säng med mjukisbyxor och datorn i knät och ska snart gå och säga hejdå till min moster, hennes man och min kusin!! Dom kom hit helt random för ett tag sen och åt med oss och sen så slank jag in på mitt rum och jag ligger kvar än ;)


Okej nu har jag inget speciellt att skriva mer så

Ja men vi hörs!

 

Jääävlar va het längst upp i högra (?) hörnet hahahah

AAAlice och jag förut!!

(Ni kan också gå in på min VideoFyMe Fideli Wall och kolla på min video som jag gjorde idag med Alice) (Jag kunde tyvärr inte få upp videon här) :)

 


Av Fideli Wall - 2 december 2013 18:44

FÖRSTA VIDEOBLOGGEN!!! Snackar lite om. . .Eller ja, Ni får se vad jag pratar om i videon!! KOLLA I HD!!!

Av Fideli Wall - 1 december 2013 23:11

(Är fortfarande sjuk så jag tänker ta det här ganska snabbt, så jag bloggar när jag mår lite bättre sen)
Idag så har legat i sängen till mestadels!! Och det suger att vara sjuk! Ja, alltså mamma kom typ hem tidigt imorse och då får man ju liksom inte krama henne eller så när hon kom hem (My choice, eftersom att jag inte vill smitta nån) och sen så är ju jag ett sånt freak som måste ha folk i närheten hela tiden och det kan man ju inte få när man är sjuk!! Eller alltså Aa!! HOPPAS NI FÖRSTÅR VAD JAG MENAR!!
Jag ska sova typ snart men by the way
Hela We<3it är fullt med dessa bilder!! Herregud!! Ja vad ska man säga mer än. . .Welcome December!!! :D

Presentation


Hejhejhemsktmyckethej Jag tänker ta det här kort, eftersom att man aldrig kommer på vad man ska skriva här ;) Jag heter iallafall Fideli, Jag bor i Örebro och Jag älskar Jedward, The Fooo, att sjunga, spela gitarr och att skratta!! Tack för att ni kikade

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30 31
<<< December 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards