fideliwall

Alla inlägg under oktober 2013

Av Fideli Wall - 12 oktober 2013 23:43

Hejsan på er alla söta människor där ute! ;) Idag eller ja, nyss faktiskt så blev jag ÄNTLIGEN klar med min video som jag gjorde till John och Edward. (För dom grabbarna blir ju gamla nu på onsdag. Hahaha eller inte, 22!!) Alltså all denna stress på en liten video alltså haha det tog mig liksom inte alls lång tid med ändå så har jag varit superstressad!! men nu iallafall så är videon äntligen klar!


Idag så har jag (förutom att sitta och redigera en video xD) och pappa varit ute och gått och letat efter ett gym som tar in 13 åringar ;) Men nu så har vi hittat ett asbra gym som jag kollat på länge men pappa trodde inte att det var bra men sen så när vi väl kom dit så var det lite "VadVarDetJagSa"-Varning på det hehe. Men iallafall när vi var ut passade jag på att ta lite höst bilder med min kamera! Den ligger där ute i köket nu och jag vill inte väcka dom andra, men ni får se dom snart. . .förhoppningsvis! hoppas nån blev bra hahah.


Alltså jag blir galen seiöst på min hals!!!!!! AAAAAAH! Alltså jag kan inte sjunga!!!! Hehe Desperat? ;) Nej men seriööösly jag får knappt fram nåt ljud ur munnen. inte ens när jag försöker prata så går det inte! : ( det har varit såhär typ hela veckan och nu tycker jag att det räcker!!  


Jag vill verkligen att min dipdye ska gå ur typ. . .NU. . . haha asså den är inte fin längre, alla påstår att den är grön och då är det inte kul längre (för att för mig så är att ha grönt hår en av dom (Sorry men) fulaste sakerna som finns, På mig alltså, jag har sett flera stycken på bilder och så som är asball i det, men inte jag ahaha) hahah, Så nu vill jag att det ska gå ur så jag kan färga en annan ide jag fick från en blogg som jag läser!! Fast det kommer inte bli nån standard hårfärg typ som brun eller svart eller så. . .nejnej här kör man på Pajas-Clown haha! Så alltså den här gången kommer jag vara lite mer vågad! Japp jag tänkte ge mig på hela håret!!! Ahhhh det blir den allra första gången som jag färgar hela håret i någon färg!! #Excited! Fast jag vet inte ännu!


Nu säger jag som igår. . ."Jag är sjuukt trött" Haha Godnatt! <3  

Av Fideli Wall - 12 oktober 2013 01:06

Hejhej då vare *räknar* 4 dar kvar till John & Edward's födelsedag då! herregud alltså!!! Dom var nitton när jag började gilla dom!!! Helt sinnessjukt va snabbt tiden har gått!!!

Nu är det verkligen höst alltså!!! Så sjukt mysigt!!!! En av dom mysogaste sakerna som finns tycker jag är nu på hösten när man eller jag iallafall går igenom Stadsparken på mornarna för att komma till skolan och löven bara prasslar under skosulorna!!! Och sen så lägger man till så sjuuukt hög The Fooo musik i lurarna samtidigt!!! THATS MY LIFE BUDDY!!!!

Nej ajm so sörry men asså ögonen vill inte riktigt hänga med nu!!
Godnatt <3

Av Fideli Wall - 9 oktober 2013 09:09

Igår så vaknade jag med att jag inte hade någon röst. Den kom tillbaka på dagen igår, och nu när jag vaknade så är den borta igen. Och nu så är jag förkyld också haha värre kan det ju inte bli (JOOOO DET KAN DET)
Så nu ligger jag här i sängen hemma med musik i öronen och snorar haha. Jag tycker att det nu börjar bli lite humoristiskt att jag ALLTID (och då menar jag alltid) är/blir sjuk då vi ska ha prov eller så! Jag har missat ett SO prov tre gånger nu, alltså samma prov tre gånger. Snacka skills haha! Och sen skulle vi ha ett matteprov också men det får jag säkert göra imorgon skulle jag tro, om jag mår bra då vill säga!

Och imorgon så slutar vi halv två!!! TJOHOOO det behöver vi alla, eller ja dom som inte har varit sjuka typ halva skoltiden hahah

Jag är så konstig när det gäller kläder & designer och så men nu måste jag va ärlig, jag är redan trött på min design haha den är så tråkig!!!! XD
Jag måste fixa till den så fort jag får tid!!! :)

Åhåhååh vet ni vad jag gjorde igår? Jo jag skaffade mig linser!! Japp de ni!! Jag får inte ha dom i mer än fyra timmar nu igår hade jag dom i två timmar och det var otroligt skönt måste jag säga, att inte behöva ha ett par jobbiga glasögon. . . Men dock så tror jag att jag inte får ha dom idag för att jag är försyld : ( JAG VILL BÖRJA ANDVÄNDA DOM NUUUU!!! OCH FÖRALLTID!!! Hahaha
Men gud alltså vad svårt det var att sätta i dom, och ur. Men allra svårast var att sätta i dom. Hon som var min "lärare" i att sätta i linser (hahah hon sa att hon var det) måste ju tyckt att jag var asbesvärlig!! xD Jag satt där i typ två timmar för att jag var nervös och trodde att jag skulle typ peta ut ögonen eller nåt >.<
Men efter den andra gången med i och ur sättande så gick det lite bättre, hon lärde mig lite knep så att det skulle bli lättare. Och det blev det haha!!!
Ögonen blev typ jättefina och skarpare med linserna i, där nere så finns det en bild på när jag hade linserna i för allra första gången!! :D

Nu ska jag ta och kolla runt lite på olika bloggar och sova bort försylningen. Puss
(The lins gurrrl haha) (så sjukt fula bilder på mig hahah)

Av Fideli Wall - 6 oktober 2013 12:07

Jippi sjuk igen!!! Asså åååååååh!! Jag som skulle med till Skansen! : (
Jag tror jag har Feber det känns som det iallafall. Och så sjukt ont i halsen har jag också! Och det är så typiskt att jag blev sjuk just idag också, och snart när vi ska åka hem, wooohoo nu har jag en två-timmars resa framför mig :'(
Nu ligger jag i syrrans soffa och väntar på att bli frisk haha!

Nu så ska jag ta och kolla på John och Edward när dom var med på nån show igår. . . Såhär en dag efter ;)
Hejhej

Av Fideli Wall - 5 oktober 2013 21:51

Hej det var ett tag sen nu!! Sorry får that.
Nu sitter jag i Stockholm och väntar på att min kusin ska sova haha!! Jag är här i syrrans lägenhet med min moster Lollo Hennes man och min kusin Titus! Vi kom hit igår och vi har än så länge varit på stan och handlat och typ ätit massor känns det som!! Usch!!!
Det har varit jättekul och så och det känns lite tråkigt att åka hem redan imorgon!!! : (

Jag är i ett stadie just nu då jag inte vet om jag ska skratta eller gråta!! Det är asjobbigt!!! Jag försöker typ alltid tänka på annat men det går inte. . . Och allt detta av en otroligt idiotisk andledning som jag inte ska bry mig om egentligen fast det rör mig men jag försöker somsagt bara glömma allt men det är så sjukt svårt!! Och Jobbigt. Riktigt Jobbigt.

Jag tror tyvärr att jag håller på att bli sjuk. . . Igen!! Jag har typ så sjukt ont i halsen och lite i huvudet!! Alltså jag pallar inte att vara sjuk igen, och om jag blir hemma i nåra dagar igen från skolan så kommer jag fööör mycket efter och det blir intä bra!!

Idag när vi gick på Drottninggatan (Nejnejnej jag är ingen nörd, jag kan inte gator i vanliga fall men DG är ju nåt man faktiskt kommer ihåg tycker jag haha) så gick en liten smal och roligt kort tjej med höga asballa platåsojor förbi oss, och vem var inte det då? Jo om inte Idol-Elin!!! HON ÄR SÅ SJUKT BALL!!!! ASCOOOOL!!! OCH KORT!! Hahaha Jag var typ ett huvud längre än henne och ändå så hade hon ett par platådojjs på sig!! Och sen så såg jag cigaretten i handen. . . Suck!

Alltså Jag har absolut ingenting att blogga om känns det som, det är liksom lite mer sånna ointressanta grejor som händer just nu haha!!
Kram

Presentation


Hejhejhemsktmyckethej Jag tänker ta det här kort, eftersom att man aldrig kommer på vad man ska skriva här ;) Jag heter iallafall Fideli, Jag bor i Örebro och Jag älskar Jedward, The Fooo, att sjunga, spela gitarr och att skratta!! Tack för att ni kikade

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23
24
25
26 27
28 29
30
31
<<< Oktober 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards