fideliwall

Alla inlägg under september 2013

Av Fideli Wall - 10 september 2013 16:00

Hejhej! Först vill jag bara säga FÖRLÅT för deppinlägget som jag skrev igår. Men jag mådde verkligen inte bra!

Nu innan jag ska berätta hur mycket jag (inte) pluggar så tänkte jag bara säga dagens låt hahahahah den är ju typ HUR skön som helst!! Och sen när jag fick veta att det var Ed Sheeran som sjöng så fick jag lite av en chock haha! Men iallafall den heter The Fox! Här är länken:
http://open.spotify.com/track/5HOpkTTVcmZHnthgyxrIL8

Och nuså Tänkte jag berätta lite om hur mitt pluggande går ;)
Nu i sjuan så har jag märkt att det är så FRUKTANSVÄRT mycket mer press än i sexan (höhö nähä? Man går ju liksom inte bara upp en klass högre?! Haha) alltså då menar jag typ men massor mer prov (det är ju då diagnostiska prov som vi inte pluggar till) och ASMYCKET läxor!! Lärarna på skolan har ingen kontakt med varann så dom tönker inte på att vi kanske redan har läxa i typ fyra ämnen så då får vi i två till typ! Det är sjukt dåligt tycker jag!!
Så nu har jag i Matte, Engelska, spanska och No!! Och imorrn så tror jag att vi skulle få fler om jag inte har fel!! Men iallafall så har jag gjort mig lite hemmastadd så jag gjorde nån Chailatte citrongräs typ. Det var nåt nytt men det var asgott!! Om ni får chans att testa det GÖR DET!!!
Jag sitter i mitt rum i lägenheten och pluggar så nu är jag ganska så själv här hemma haha men snart förhoppningsvis så kommer mamma hit och då ska hon på möte och sen så vid typ åtta nån gång då mötet slutar så ska vi ut och äta på en kinaresturang! LYX På hög nivå där asså!! Mamma kom med det förslaget igår och ja vad ska man säga haha det var gulligt av henne!!
Jag är så klantig av mig för mamma ska ta med lite packning från huset till lägenheten till mig och där i ligger min handduk och mitt schampo och det så nu kan jag inte duscha förns hon kommer hit om typ en timme! 0.0

Jag saknar mina vänner! Ja, dom i gamla skolan såklart! Hahaha
Hoppas Mycket på att jag får träffa dom snart igen!!!

Jag och Tove snackade lite om att ha ett typ Harry Potter Maraton i 19 timmar i streck idag! Hahahaha guud va jobbigt!! (Med alla filmerna!!) För hon fick lite av en chock idag när jag berättade för henne att jag inte sett någon Harry Potter film haha! JA DU LÄSTE RÄTT! Haha men jag har liksom inget sådär stort behov av att se dom! Jag håller mig helst till Pretty Little Liars tror jag!!

Nä nu så måste jag nog ta och plugga lite och så! Annars får jag inget gjort, det är jag säker på! Haha
Kraaaaamisaaaaar

Av Fideli Wall - 9 september 2013 18:20

Nu är jag Äntligen hemma!!!!!!!!!!! Mina ben värker och mitt huvud bara skriker! Herregud jag orkaaaar inteeeeh!!! Så fort jag kom hem så åt jag och sen så sålänge jag mig på sängen och här ligger jag än!!
Och nu ska jag nog ta och sova bort huvudvärken!! Och ja vet att jag inte kommer kunna sova inatt men what ever? Jag måste sova!!!

Idag så har jag inte haft nån mobil, för att igårkväll så slutade min laddare fungera och då var det typ 20% i mobilbatteri kvar så då dog den!!

Nä gud ja ber om ursäkt men jag får nog fortsätta när jag mår lite bättre! Hej och godnatt!!

Av Fideli Wall - 8 september 2013 19:45

?Teensbucketlists på Instagram?

Av Fideli Wall - 8 september 2013 18:01

Alltså jag har nog aldrig haft nåt sådär jättebra självförtroende eller så och visst så är det för alla att förtroendet för sig själv går upp och ner men nu har mitt gått ner från 50 till noll på en sekund och sen så har det stannat där. . .ett tag nu! Alltså när jag skriver ett tag så menar jag i runt två tre veckors tid nu!! Sen skolan började typ! Jag orkar inte med någonting! Om inget är som jag vill så går det, förlåt, men åt helvete!! Ja känner mig liksom inte bra! På nåt vis! På nåt ställe!! Inget går bra känns det som!! Och folk har till och med börjat sagt till mig att jag inte är mig själv lägre! Eller är som jag brukar! Det känns inte sådär jättebra när man får höra sånt. Men det värsta är ju att så är det! Jag känner mig inte som mig själv längre heller! Det är nåt som tränger ner mig, och jag vet inte vad. Jag vill bara gå tillbaka till vanliga Fideli. Men det kan bli svårt!

Av Fideli Wall - 7 september 2013 22:04

Om det är något som jag får inspiration av så är det hår!! Herregud så fina färger det finns nu för tiden! Och att alla vågar! Det är ashäftigt tycker jag!! Det är typ tre stycken bara i arbetslaget B i skolan som jag har sett med coolt hår i olika färger!!!
Jag blir alltid jätte sugen på att färga i nån cool färg!! Och förut så såg en aaaaaaaaaaaaaashäftig bild på en hårstyling i olika typ pastellfärger!! Jag blev HEEEELT kär! Jag kan inte sluta titta på den bilden!! Jag vill så gärna göra så!!! Men innan jag gör nåt så ska jag spara ut min sidecut lite mer först!!
Här är lite hårfärger som jag fick inspiration från!!

Kram

Av Fideli Wall - 6 september 2013 07:27

Sitter nu i skolan en timme förtidigt! Haha det är sjukt läskigt! Det är typ helt tyst och så och ingen någonstans, det var en person som gick in typ tio sekunder innan mig och när jag var inne så var han borta O.o
Men pågrundav att jag är här nu en timme förtidigt var att jag åkte med mamma och pappa för att dom skulle till sjukhuset med min lillasyster. Hon ska opereras!! Jag hoppas verkligen att det går bra! Jag vet knappt vad hon ska operera för jag klarar typ inte av att höra sånt där med massa operationer, blod och sånt skit! Fast det är ju väldigt bra skit! ;)
Men iallafall så skulle dom vara på sjukhuset typ nu exakt och då så kände jag att häldre åka bil och komma en timme förtidigt än åka buss och komma i tid! Haha
MEN GUD DET ÄR JÄTTE ÖDEEEE!!!!!! DET ÄR TYP SJUUUKT LÄSKIGT!!
Det har liksom alltid vart minst sju lärare i cafeterian och typ alla fyror i skolan när jag kommer hit, men nejnej nu är det helt tomt och jag fick gå och öppna alla dörrar själv. Alla dessa dörrar som alltid brukar vara öppna!! Jag ska nog sätta mig och kolla på ett avsnitt av Pretty Little Liars, för det hinner jag ju. . .höhö ;)

OMG NU HÖRDE JAG EN NYCKELKNIPPA!!! HEJDÅ

Av Fideli Wall - 5 september 2013 21:25

Nu sitter jag i bilen påväg hem från Örebro!! Jag har vart och flyttat heela dagen efter skolan i lägenheten och nu är det hyfsat snyggt fast mest rörigt!! Hahah

Jag är fortfarande arg på bloggplatsen för att det raderade mitt huuur långa inlägg som helst! Åh va arg jag var igår då jag såg det!!
Menmen det var igår det, idag är idag!! Men nu så ska jag försöka skriva lite av det som jag skrev i inlägget.

Igår så hade vi skolfoto, jag hade nästan glömt hur jobbigt jag tycker att det är. Men när man stallde sig där med klassen bredvid massor av smala människor (haha) så vet man inte hur man ser ut och det känns inte bra kan jag säga!! Haha när jag bara ser en spegel så kollar jag alltid på hur jag ser ut, det är nåt sorts tics!!
Menmen jag tog tre sortes kort, klassfotot, självporträttet och ett kompiskort! Kompiskortet tog jag med Tove, (hon är en av dem tjejerna i klassen som jag är mest med!)
Och gud påtal om kompisfotona så i förrigår så stod jag Tove och nåra andra tjejer, jag kanske kan tippa på att det var runt tio pers sammanlagt som stod där utanför aulan där korten skulle tas, men då iallafall så hade fotograferna satt två dagar efter varann efter skolan som det var fritt att ta kompisfoton, och vi tänkte ja men visst varför inte liksom för varken jag eller Tove hade nån att ta kortet med, men och nåra till tog den sista dagen som det gick att ta sånna foton på! Nä vi stod där och väntade på att få gå in i aulan och ta korten så tog vi nåra egna flummkort på mobilen (men dom tänker jag inte lägga ut haha) och tiden gick. . .och gick. . .och gick! Det tog en timme för en ynka lärare att komma fram till oss och säga att det inte skulle bli nåra kompiskort pga att fotograferna gått där ifrån! MEN HERREGUD ALLTSÅ!! Alla blev jätte besvikna och gick där ifrån! Sen nästa dag (alltså igår) så tvingade vi fotograferna att ta sånna bilder med oss och då gjorde dom det!! Så nu är alla nöjda och glada!!
Jag längtar jätte mycket tills korten kommer!! Jag ör så nyfiken på hur kompiskorten blev, alltså jag vill ju se alla men helst kompisbilderna!!!

Såå, det var nog lite det jag skrev! Jag vet att jag skrev mycket mer men jag kommer faktiskt inte ihåg vad exakt vad det var!! Det var nog säkert inte nåt viktigt. Hoppas inte det!!
Nu så ska jag gå upp på mitt rum och göra lite läxa och sen så ska jag sova! För jag är astrött!!
Godnatt!! <3 xx

(Jag och Tove)

Av Fideli Wall - 4 september 2013 22:19

JAG BLIR SÅ ARG!!! ÅHHH JAG SKREV ETT LÅÅÅÅÅÅNGT INLÄGG IGÅR OCH NU HAR DET BARA FÖRSVUNNIT!!! JAG BLIR SÅ SKITARG SÅ NI FÖRSTÅR INTE!!! OKEJ NU SÅ SKA JAG GÅ OCH LÄGGA MIG OCH TA SOVMORRON IMORRN!! SEN SÅ FÅR VI SE OM JAG SLÄNGER IN EN LITEN UPDATE IMORRN!!
PUSS & GODNATT //EN ARG TJEEEEJ

Presentation


Hejhejhemsktmyckethej Jag tänker ta det här kort, eftersom att man aldrig kommer på vad man ska skriva här ;) Jag heter iallafall Fideli, Jag bor i Örebro och Jag älskar Jedward, The Fooo, att sjunga, spela gitarr och att skratta!! Tack för att ni kikade

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6 7 8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards